JA-TECH Zeist Steynlaan 77, 3701EC Zeist | 030- 6912422

Individual Coaching

Omscholing, bijscholing of gewoon kiezen voor een nieuw vak. Het kan met behulp van nieuwe online automatiseringstechnologie bij JA-TECH. Training in bijna alle vakken is mogelijk: beveiliging met camera’s, brandbeveiliging, domotica, systeembeheer, cv ketels, reparaties aan elektra en loodgieterwerk.

Online
On-site
In-company

Bent u werkeloos of zoekt u een andere baan of uitdaging in 2019?
Wij helpen u graag op weg! Nieuwe kansan met e-learning trainingen, waar ICT wordt gebruikt als verbindende factor!
Omscholing, bijscholing of gewoon kiezen voor een nieuw vak. Het kan met behulp van nieuwe e-learning automatiseringstechnologie bij JA-TECH. Training in bijna alle vakken is mogelijk: beveiliging met camera’s, brandbeveiliging, Dometica, systeembeheer, cv ketels, reparaties aan elektra en loodgieterwerk.
Startups: Wilt u voor u zelf beginnen, dan helpen wij uw met volgende trainingen:

bedrijfsmanagement en ondernemerschap, opzetten van administratie en boekhouding, ICT management, Financial management, digitale marketing, verkoop training en communicatie met de klanten, pay-role en Human resource management.
Voor Wie: Iedereen met minimaal MBO niveau met computer vaardigheden, beheersing van Engelse taal en het basiskennis van het vak dat je wilt leren.

CPD (Certified personal development training): Na het afleggen van een examen of assessment, wordt een diploma uitgereikt.